Cercar en aquest blog

diumenge, 21 de novembre del 2010

8. REUNIÓ DE TREBALL AMB CICLE INICIAL.

Aquest títol correspon a la quarta fase i s'ha realitzat durant la segona quinzena d'octubre amb una durada de 10 hores.

Objectius que vaig proposar van ser:

- Mostrar les proves que tradicionalment es passaven.
- Demanar la seva col·laboració per delimitar aspectes a tenir en compte en les propostes de canvi i/o de reestructuracions dins de les mateixes.

Els destinataris implicats són: professorat adscrit al Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior (tutors i especialistes), la Tutora de pràctiques i la practicant.

Activitats i continguts: Presentació dels objectius del Pla de treball i de les proves existents i recullir les propostes que es plantegen en la reunió.

Instruments i/o tècniques: Les mostres de les proves de Llengua CAtalana dels anys anteriors. i també els llibres de lectura de Català de tots els cursos (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è).

Indicadors d'avaluació: Els acords presos en aquestes reunions.

En aquesta fase com ja s'havia acordat anteriorment ens vam reunir amb l'equip de Cicle Inicial.
Vaig mostrar les proves que es feien anteriorment i els professors del cicle van donar les seves opinions i comentaris. Per finalment acordar que les proves les tornaria a elaborar de nou, ja que les anteriors es van desestimar.

En una posterior reunió vaig presentar material nou, per tal que l'equip de cicle el valores

En la següent trobada amb CI van aportar els seus comentaris sobre les proves que havia elaborat, fent incidència sobre:

- Alguns redactats dels enunciats de les preguntes de comprensió.
- El tipus de lletra (lligada i majúscula de pal).
- El tamanys de la lletra.
- L'interliniat.
- Fer preguntes gradades: fàcils, intermitges i difícils.


2 comentaris:

  1. Espero que les proves que vas realitzar et sortissin positives amb els alumnes i que hagi estat profitosa la feina realitzada.

    ResponElimina
  2. Bones Laura!!!
    Aquestes proves que jo estic elaborant són per realitzar-les a final de curs, com si fossin les proves de Competències Bàsiques, però són proves internes, m'explico? però només d'eficiència i comprensió lectora de Llengua Catalana.

    ResponElimina