Cercar en aquest blog

dissabte, 27 de novembre del 2010

9. PARTICIPACIÓ EN LES REUNIONS DE COORDINACIÓ.

Aquest títol correspon a la cinquena fase i s'ha realitzat durant la primera setmana de novembre amb una durada de 5 hores.
 
Objectius que vaig proposar van ser: 

- Assistir a les reunions trimestrals que estableixen la Psicòloga de l'EAP i la Psicòloga del Gabinet d'Orientació Psicopedagògic (tutora).
- Demanar orientacions i
- Recollir punt de vista de les dues professionals de l'equip multidisciplinar del centre.

Els destinataris implicats són: la Psicòloga de l'EAP, la Tutora de Pràctiques i la practicant.

Activitats i continguts: Presentació i comentari dels objectius del Pla de Treball i acordar sobre el nivell d'implicació de l'EAP en aquesta tasca.

Instruments i/o tècniques: Documents d'avaluació continuada d'aquesta assignatura: PAC1. A més a més de les orientacions de consultor de la UOC. Còpies del treball d'avaluació continuada per a cada professional.

Indicadors d'avaluació: Correccions i comentaris de les professionals. 

2 comentaris:

  1. Quina sort participar en aquestes reunions de ben segur que deus haver aprés moltíssimes coses,ja que l'equip de professionals té experiència i sempre s'aprenen coses noves.

    ResponElimina
  2. Bones Laura!!!

    Doncs realment si que he tingut sort, perquè he tingut bona acollida al centre i en aquestes reunions tinc l'opurtinitat de participar en comentaris sobre els casos que es tracten en aquell moment. També plantejo i mirar d'aclarir dubtes i qüestions que em van sorgint.

    ResponElimina