Cercar en aquest blog

dimarts, 7 de desembre del 2010

10. REVISIÓ DEL PLA DE TREBALL.

Durant el transcurs del Pràcticum I i les seves fases, han sorgit alguns petits canvis, però prou importants per deixar constància en aquest Diari de Pràctiques.

La temàtica continua sent la mateixa, però més aviat és la ELABORACIÓ d'unes proves psicopedagògiques internes, sobre l'àrea instrumental de Llengua Catalana, aplicades (no a tots els cursos) només als cursos de final de Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior (2n, 4t i 6è).

El motiu d'aquest canvi ha estat la feinada que comportava elaborar de nou les proves, ja que les que es passaven anteriorment es van desestimar. I vam considerar (la tutora de pràctiques, els coordinadors de cicles i jo,la practicant) que jo elaborés les proves de comprensió lectora a l'igual que es va decidir de passar-les a final de cada cicle.

El producte que acabaré elaborant serà el mateix, un material i recurs didàctic, que a la vegada seran unes proves psicopedagògiques, que permetran comparar l'evolució de l'alumnat al llarg del temps.

Les fases d'intervenció continuen sent les mateixes (veure entrada 1.INTRODUCCIÓ) però tot i està pensat per ser el Pràcticum I, a mesura que he anat fent les pràctiques, faltaria temps per poder acabar tot el procés amb totes les fases: la de realització de les proves als alumnes, la correcció, els resultats i les orientacions de millora; per aquest motiu podria acabar tot aquest Pla de Treball (procés) contemplant-ho amb el Pràcticum II, en aquest mateix centre que estic fent el Pràcticum I.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada