Cercar en aquest blog

dimarts, 7 de desembre del 2010

11. REUNIÓ DE TREBALL AMB CICLE MITJÀ I SUPERIOR

Aquest títol correspon a la quarta fase i s'ha realitzat durant la segona quinzena d'octubre amb una durada de 10 hores. (ja esmentada abans amb Cicle Inicial)

Objectius que vaig proposar van ser:

- Mostrar les proves que tradicionalment es passaven.
- Demanar la seva col·laboració per delimitar aspectes a tenir en compte en les propostes de canvi i/o de reestructuracions dins de les mateixes.

Els destinataris implicats són: professorat adscrit al Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior (tutors i especialistes), la Tutora de pràctiques i la practicant.

Activitats i continguts: Presentació dels objectius del Pla de treball i de les proves existents i recullir les propostes que es plantegen en la reunió.

Instruments i/o tècniques: Les mostres de les proves de Llengua CAtalana dels anys anteriors. i també els llibres de lectura de Català de tots els cursos (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è).

Indicadors d'avaluació: Els acords presos en aquestes reunions.


En aquesta fase com ja s'havia acordat anteriorment ens vam reunir amb l'equip de Cicle Mitjà i Superior.

Vaig mostrar les proves que es feien anteriorment i els professors del cicle van donar les seves opinions i comentaris. Per finalment acordar que les proves les tornaria a elaborar de nou, ja que les anteriors es van desestimar.

(fase 6 d'elaboració de les proves)
En una posterior reunió vaig presentar material nou, per tal que l'equip de cicle el valores. Aquí ja vaig agafar de model les proves de CI i així vaig anar seguint la mateixa estructura.

En la següent trobada amb CM i CS van aportar els seus comentaris sobre les proves que havia elaborat, fent incidència sobre:

- El tipus de lletra (imprenta, però que sigui clara i entenedora).
- El tamanys de la lletra.
- L'interliniat.
- Fer preguntes gradades: fàcils, intermitges i difícils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada